Chrysler Grand Voyager: Krijg automaat niet uit de 'Low gear' versnelling

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3 V6

Heb vandaag een Voyager uit 1993 gekocht en heb er van Haarlem naar Den Haag mee gereden. Thuis aangekomen wilde ik achteruit inparkeren en zette de auto per ongeluk in 'L' (Low gear) Hij is alleen nu met geen mogelijkheid uit deze versnelling te krijgen en de auto wilt ook niet meer starten omdat die in de verkeerde versnelling staat. Heeft iemand een idee hoe dat zou kunnen en of hoe dat op te lossen is.

Ik hoor het heel graag van u.

Boudibox

Geplaatst door Boudibox (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

br0ns (0) PRO, 15 jaar geleden

Bij de nieuwere modelen zit er een hendeltje onder het stuurkapje wat soms wilt blokeren maar ik weet niet of dit model het heeft je kan er even naar kijken.

Hoe heb je de sleutel er uitgehaalt ??? want die kan er alleen uit als hij in P staat.

br0ns (0) PRO, 15 jaar geleden

Hmm ok wat je kan proberen is : onder het stuur kapje zit een kabel die met de Versnelingspook mee beweegt en die even los halen kijken welke er vast zit de schakenlaar aan het stuur of de kabel dan misschien er wel iets fout zit in de versnelings bak

Boudibox (0), 15 jaar geleden

onder welk kapje is dat precies? de plastic kap onderop de stuurkollom? en hoe kan ik zien welke dat is?

jvr (0), 15 jaar geleden

[quote=br0ns]Bij de nieuwere modelen zit er een hendeltje onder het stuurkapje wat soms wilt blokeren maar ik weet niet of dit model het heeft je kan er even naar kijken.

Hoe heb je de sleutel er uitgehaalt ??? want die kan er alleen uit als hij in P staat.[/quote]
De sleutel kun je er in elke versnelling uit halen bij de oudere modellen, ook in L. Later kon dat inderdaad alleen in P. Misschien door een verkeerde afstelling is hij te ver gegaan, als je op de versnellingsbak kijkt zie je een handel met een stang er aan. Probeer die eens te bewegen met een tang bijvoorbeeld. Vraag wel iemand voor de zekerheid de knop op de versnellingshandel in te drukken en eventueel voor de rem!

Succes,
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.