Chrysler Saratoga: Lampje blijft branden anti lock

Bouwjaar: 1992

Ik heb een Saratoga 3.01 LE automaat .U9 uit 1992.
Het lampje "ANTI LOCK" blijft branden, met rijden is niets te merken.
Weet iemand waar het lampje "anti lock" voor dient en wat voor probleem ik heb?
Alvast bedankt voor de reakties
Wim

wim12222

Geplaatst door wim12222 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Saratoga? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ape (0), 19 jaar geleden

Anti lock (anti lock brakes) staat voor ABS. Het betekent dat de ABS niet door zijn selftest komt. Kwam ook vaak voor bij Jeep Cherokees met de eesrte Anti Lock systemen. Problemen zijn moeilijk oplosbaar omdat het in de ABS unit zelf zit. Vaak wordt het Anti lock systeem d.m.v. de zekering uitgeschakeld en rijd je dus weer met een gewoon conventioneel remsysteem (op zich niks mis mee) maar het lampje zal dus blijven branden.
Wat je verder nog wel even kan doen ik een noodstop maken op een stille weg om te kijken of het de ABS het misschien toch wel doet, ondanks het lampje.

Succes,

Hans

wim12222 (0), 19 jaar geleden

Hans,
Bedankt voor je uit een zetting.
Ik heb een noodstop gemaakt maar helaas het lampje blijft nog branden.Inmiddels heb ik een andere auto gekocht, maar jou gegevens kan ik doorgeven aan de nieuwe eigenaar.
Nogmaals bedankt voor je inzet.
Wim.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Saratoga of stel zelf een nieuwe vraag.