Chrysler Pt Cruiser: lampje koelvloestof en temperatuurmeter ??

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0L

als ik mijn auto start loopt hij perfect,maar na ongeveer 1 km rijden (of een paar minuten) gaat mijn koelvloestof lampje branden,de temperatuurmeter valt naar beneden en ik krijg een geluidsignaal. mijn toerental zakt op dat moment ook heel even(auto slaat bijna af).dit gebeurd ongeveer 5 a 6 keer binnen korte tijd. na ongeveer 2 km rijden is het probleem totaal verdwenen!! auto loopt perfect,temperatuur is goed,geen enkele melding meer!

het vloestofniveau van de auto is met draaiende motor en stilstaande gewoon goed, heb gecontroleerd of er wel vloeistof naar de radiateur gaat en dat is ook goed.

wie kan mij helpen?

de garage wil dat wel maar die begint al over zoekuren te praten voordat ze ook maar iets hebben gedaan,kortom een hoop geld wegzoeken!

audigek

Geplaatst door audigek (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

thei11316 (0), 13 jaar geleden

Krijg je een foutcode te zien in de display waar normaal je km stand staat? en zo ja welke is dat dan.

audigek (0), 13 jaar geleden

nee,hij geeft geen enkele andere melding,de garage vertelde net dat het misschien de temperatuurcensor kon zijn maar is te beroerd om deze aan te wijzen ( kreeg als advies om deze censor even los te halen,schijn op de cilinderkop te zitten?)

misschien weet u raad?

thei11316 (0), 13 jaar geleden

Net even onder mijn motorkap gekeken maar zie hem niet zo direct zitten,is ook lekker volgebouwd met weinig ruimte.
Als je het spruitstuk losmaakt bij een evt bougie wissel zie je meer en dacht me te herinneren dat je dan ook een sensor te zien krijgt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.