Chrysler Pt Cruiser: Jankend geluid stuurbekrachtiging.

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine

Reeds van bijna nieuw hoor ik altijd de stuurbekrachtiging luid janken wanneer ik een bocht neem of een draaiende beweging maak. Nu na zoveel jaren wordt het iets luider en stel ik mij de vraag of dit een groot probleem is en of dit gemakkelijk opgelost kan worden.

Gilby

Geplaatst door Gilby (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (20) PRO, 13 jaar geleden

ik neem aan dat je het bij de garage gemeld hebt maar ik ga er van uit dat je de stuurpomp hoort al is dat hiervandaan moeilijk tezeggen omdat we het geluid niet kunnen beoordelen.

groetjes jan.

thei11316 (0), 13 jaar geleden

Je zou de stuurbekrachtings olie kunnen (laten) vervangen,zit ook opgenomen in het onderhoudschema,zoveel jaar of km's net wat het eerste komt.

Gilby (0), 13 jaar geleden

De stuurpomp zegt Jan, dat moet ik eens bekijken. Als ik deze pomp kan vinden maak ik daar een foto van en geef ik meer uitleg zodat je een oplossing kan geven zonder steeds te verwijzen naar de vakmensen die er hun verdiende loon voor vragen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.