Chrysler Pt Cruiser: bout stabilisatorstang afgebroken

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

Bij mijn PT Cruiser is er vooraan waar de stabilisatorstang aan de (ik denk) de draagarm zit is een bout afgebroken. Is dit moeilijk te vervangen? Of heb ik hier allerlei ingewikkeld gereedschap bij nodig? Het ziet er heel gemakkelijk uit, dus het zal wel heel moeilijk gaan...................

malley

Geplaatst door malley (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

thei11316 (0), 13 jaar geleden

2 sleutels 13 en een nieuwe bout met rubbers,kost € 14,50 bij de dealer.
Kijk dan meteen de rubbers na van de draagarmen en vooral de grote platte ronde,aan de achterkant van de wieldraagarmen,deze scheurt graag snel in,hoor je ook de boel "bonken " als je over drempels en door kuilen rijdt.

malley (0), 13 jaar geleden

ik neem hem donderdag mee naar school en ga aan de slag. Ik ga beide kanten vervangen en hou de oude die nog goed is als reserve. De rubbers achter zijn nog goed. Alleen die veren die kreunen als het koud is en ik over een drempel rij, dus ik zal ze inspuiten met een één of ander goedje..

thei11316 (0), 13 jaar geleden

Als de rubbers van de wieldraagarmen ingescheurd zijn kun je spuiten tot je een ons weegt,maar helpen zal dan alleen nieuwe wieldraagarmen monteren zijn.

malley (0), 13 jaar geleden

als die ingescheurd zouden zijn. Dan zou de auto altijd "kreunend" over de drempel gaan. Als ik een tijd gereden heb is het weg. Moet ik er wel bij zeggen dat de auto veel stilstaat. Maar ik zal het eens goed gaan controleren. Bedankt in elk geval voor de tip.

malley (0), 13 jaar geleden

Zo dat is gebeurd allebei de kanten maar vervangen en maar goed ook want die andere bout was ook niet veel waard. Verder alles gesmeert en geolied incl mezelf haha kunnen nu allebei met een gerust hart met de rotwinter beginnen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.