Chrysler Grand Voyager: lampje rem blijft branden , en claxon en cruisecontrol werkt nie

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

heb 2 problemen met mijn voyager uit 1996

1 de voetrem kan ik zo indrukken maar doet niets , en daardoor blijft lamp branden op dashboard ligt dat aan afstelling rem of kabel niet goed meer , wie weet er wat er mis mee is .

2 de claxon en cruise control werkt niet , kan het zijn een zekering die stuk is ik heb geen idee , heb geen ervaring met Chrysler , zo ja waar moet ik dan gaan zoeken voor die zekeringen . en moet werken want volgende maand moet ie gekeurd worden en wil dat ie daar doorheen komt ,
dus als iemand iets weet dan hoor ik het graag

marcopp

Geplaatst door marcopp (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

br0ns (0) PRO, 10 jaar geleden

1 bij klacht 1 neem ik aan dat je de handrem bedoelt ? Dit zou afgesteld moeten worden met een tandwieltje in de Remtrommel achter er zit een afstel luikje aan de achter zijde zodat het wiel er niet af hoeft.

2 Clockspring is stuk deze zou je moeten vervangen.

Greetz br0ns

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.