Chrysler Voyager 3.3: Lampjes bedieningspaneel blijven knipperen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 6 cilinder 3.3

Ik heb een voyager 3.3 uit 1998 en daar bleven de lampjes van het bedieningspaneel van de achterruitenwisser en airco knipperen als ik de motor heb gestart. Na een minuut of 15 stopte het knipperen. IK heb het toen voorgelegd aan een oude chrusler monteur en die begon de knoppen op goed geluk in te drukken om zo te proberen het paneel te resetten. Het gevolg is dat nu alleen de lampjes van de airco en de circulatie blijven knipperen. Weet iemand hoe ik het bedieningspaneel in zijn geheel kan resetten. Ik las in eeen van de problemen dat je dan de ventilator op de hoogste stand moet zetten en dergelijke maar dat is voor een grand voyager en dan uit 1997. Ik weet niet of eze uit de oude serie is of van de nieuwe.
Het probleem is trouwens ontstaan toen de accu een keer spontaan helemaal leeg was na een week stilstand. Hier begrijp ik trouwens ook niets van want ik kan nergens lekspanning meten en alle lampjes en radio zijn uit.


Ik hoop wat te horen.

Jeroen

rgm_001

Geplaatst door rgm_001 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jvr (0), 15 jaar geleden

Hallo Jeroen,

Ik heb zoiets wel eens meer gelezen, misschien heb je hier wat aan:

http://en.allexperts.com/q/Chrysler-Repa...

Of ga naar www.allexperts.com en zoek op: "reset 98 chrysler"


Gr,
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.