Chrysler Neon: Lampjes tellersverlichting

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 16v

Hallo ,
Ik hoop dat iemand mij kan helpen . Ik wil de lampjes van mijn teller verlichting vervangen omdat er enkele kapot zijn . Nu heb ik het dashboard gesloopt en een kapot lampje eruit gehaald om te kijken wat voor lampjes erin zitten . Ik dacht dat er altijd van die T5 lampjes gebruikt werden daarvoor maar deze is groter en lijkt toch wel erg sterk op een T10 W5W lampje . Er staat echter niks op dus ik weet niet zeker of dit ook zo is en wat voor watt , volt of ampere zo'n lampje moet zijn want ze zijn er in allerlei uitvoeringen en prijzen . Kan iemand mij vertellen welke lampjes erin horen en kunnen deze vervangen worden door led lampjes en zo ja , welke ?

Bij de dealer zeggen ze gewoon : breng hem maar .... tsja

PsyKootje

Geplaatst door PsyKootje (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Neon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

PsyKootje (0), 10 jaar geleden

Ik denk inderdaad dat dit ze zijn !! Wel duur zeg bij Don's Bulbs maar dat is natuurlijk incl dat houdertje . In ieder geval bedankt !

PsyKootje (0), 10 jaar geleden

Nu heb ik leds besteld en ontvangen , geschikt geschikt ter vervanging van T10 / 194 / w5w lampjes maar deze doen het dus niet ! Ze passen wel in de fitting / houdertje , zei het niet echt heel strak maar ze blijven wel zitten maar geven geen licht .... iemand een idee wat het kan zijn ? Volgens mij zijn het 12 volt lampjes en de lampjes die eruit komen 14 volt maar zeker weten doe ik het niet .

phil4226 (0), 10 jaar geleden

LED lampjes hebben in principe een polariteit, dus ze hebben een + kant en een - kant, kunnen ze andersom in de houder geplaatst worden ?

PsyKootje (0), 10 jaar geleden

Lampjes waren te zwak ...

PsyKootje (0), 10 jaar geleden

De lampjes waren te zwak , nu witte felle lampjes geplaatst ...ziet er mooi uit .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Neon of stel zelf een nieuwe vraag.