Chrysler Stratus: Linker achterrem blijft vast staan. stratus.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16V

Heb te lang door gereden met mijn achterremblokken, rechts achter zat nog 2a 3 mm op maar links achter was helemaal weg en de zuiger van de remklauw lag er na genoeg uit.
Heb alles vervangen links achter zit ook een nieuwe remklauw op (van dealer) maar recht alleen blokken die klauw was niks mis mee en werkt ook goed, alleen links achter blijft vast staan na het remmen, en komt ook niet los (met goed kracht zetten kan je hem een beetje rond draaien)
Maar draai ik de ontluchtingsnippel een stukje los dan komt ie weer vrij zoals dat hoord, hij kan ze druk dus niet kwijt?
Ben erg tevreden over mijn stratus en hoop er nog een tijdje mee door te kunnen.
Hoop dat iemand een oplossing heb.

Vr.gr, Eric

adriaan1292

Geplaatst door adriaan1292 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

remslang dicht daarom zal in de eerste instantie deze remmen ook verder verlseten zijn geweest omdat de druk niet wegkon en zo constant te vast hebben gezeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.