Chrysler Stratus: loszittende remblokken

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5 V6

Onze Chrysler maakt een rabbelend geluid als we over bv een klinkerweg rijden. Op de brug gezet en het blijkt dat de (wrschlk imitatie)blokken
los in de klauwen zitten. Heeft iemand hier al eens van gehoord? Het is niet gevaarlijk(ze kunnen er niet uitvallen ofzo!)maar gewoon zeer irritant.

Ik kan me niet voorstellen, dat de klauwen te ruim zijn, dus waarschijnlijk zijn de imitatie blokken van een iets ander formaat. Maar aangezien
originele blokken nogal prijzig zijn en de huidige blokken vrij nieuw, wil ik zeker zijn dat het niet aan de klauwen ligt.

field17

Geplaatst door field17 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kees broeders (0) PRO, 16 jaar geleden

zit er geen spel op de fuseekogels komt veel voor by dit merk

sytze (0) PRO, 16 jaar geleden

Kan idd niets anders zijn dan fusee of stuurkogel of stab.stang, en dat kan klapperen hoor! Even laten nakijken, is zo gepiept!

Sytze

field17 (0), 16 jaar geleden

Bedankt vor jullie snelle reactie! Ik denk toch aan de remmen. Het zit namelijk achter en als ik de rem een beetje intrap is het weer weg. Ben met googlen ook al tegengekomen dat het imitatieklauwen zouden kunnen zijn, maar dat kan ik niet zien(of wel?)

gelica (0), 16 jaar geleden

Bij vele auto soorten hebben ze verende plaatjes aangebracht om dit soort problemen verhelpen
Is het messchien een idee om deze zelf te maken als deze niet te krijgen zijn

Gr paul

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

lijkt me sterk dat die blokken zo ratelen en rammelen, smeer er eens wat vet achter (kopervet) dan wordt het vast wel beter. de blokken zitten er bij amerikanen wel vaker los in.

field17 (0), 16 jaar geleden

Bedankt voor de reacties! Het probleem is inmiddels opgelost: originele blokjes erin en......heerlijk stil!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.