Chrysler Voyager: luchtbalgen vervangen voyager

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Hallo

zou graag me luchtbalgen willen vervangen (ivm lekte) nu vraag ik me af of ze eenvoudig te verwijderen zijn , of dat de achterbank en vloerbedekking verwijdert moeten worden .

gr martin

martinmadelief

Geplaatst door martinmadelief (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Luchtbalgen onder de auto ? Die kan je gewoon onder de auto vandaan schroeven hoef je binnen niets voor los te halen.

Wel even opletten dat je die nippels niet breekt van die luchtslangen.

Greetz br0ns

martinmadelief (0), 14 jaar geleden

Hee Stallone , bedankt zal binnenkort aan de slag , heb afspraak met een demontage bedr . schijnen wel 2 type luchtbalgen bestaan . hoop dat die dezelfde heeft of dat t andere type ook past . wordt beetje slap van al dat pompen voordat ik op pad kon . groeten martin

martinmadelief (0), 14 jaar geleden

misschien beetje late reactie maar ze zitten eronder , was simpeler dan ik dacht .

bedankt

martinmadelief (0), 11 jaar geleden

had een rammel kon er maar niet achter komen leek achter dashboard vandaan te komen , maar was uiteindelijk een hitteschild thv de handrem , onder de auto natuurlijk die zat te rammelen zit ook minimaal vast trouwens draadje tappen of busje persen is er niet meer bij , dit was een mondeo 2005 problemcar had hem al verwijderd maar wou toch afloop even vermelden

vr gr martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.