Chrysler Neon: motor slaat soms uit

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0i 16v

zou iemand mij kunnen vertellen hoe het kan dat mijn motor zomaar ineens uitslaat terwijl de motor warm is...............het is ook net als de auto op gas rijd hij enorm aan trekkracht inlevert en hij stationair ook niet echt regelmatig wil blijven lopen......op benzine is het rijden verder geen probleem..............

mvg freddie

fredje34

Geplaatst door fredje34 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Neon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Ga maar ff bij een lpg specialist langs, wss is de gasdruk niet in orde, kan van alles zijn ,maar die mensen hebben en de kennis en de apparatuur om storingen te vinden en op te lossen

jvr (0), 16 jaar geleden

Controleer of er geen vacuum lekken zijn op het blok (op of rond het inlaatspruitstuk). Het kan zijn dat het niets met de gasinstallatie zelf te maken heeft maar als er een lek is wordt er valse lucht aangezogen en op gas is hij daar wat gevoeliger voor als op benzine.

Meegemaakt met een 2000 Cherokee (4.0 aut.), er was ergens een dopje afgeraakt op inlaatspruitstuk. Op benzine geen probleem maar tijdens afremmen (bocht/stoplicht) zakte toeren erg en sloeg hij soms af.

Gr,
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Neon of stel zelf een nieuwe vraag.