Chrysler Crossfire 2004: Motor valt spontaan uit

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.2 V6

De motor van een bij ons in onderhoud zijnde Chrysler Crossfire valt zonder aankondiging spontaan uit; direct daarna is de auto vaak weer te starten, er zijn geen storingscodes en soms gebeurt het maar 1 keer in de 1000 km.

Auto Dekker

Geplaatst door Auto Dekker (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Crossfire? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

marcel7031 (0) PRO, 14 jaar geleden

Dit zijn lastige dingen. Probeer de klant te laten kijken wáár en precies wanéér dit voorkomt. Met optrekken, remmen of constant rijden, warm of koude motor.Lijkt iets van een bedradingsprobleem. bdp signaal valt even weg of zo. massakabel inwendig gebroken? Gaan er lampjes (mms)branden bv.
Betrek de klant sterk met dit probleem en verklaar dat je gewoon niets kan meten als de storing er gewoon niet in zit op het moment dat je wil meten.
Rommel aan bedrading en draadbundels.
succes.

Highway (115) PRO, 14 jaar geleden

Op verzoek van de TS verplaatst naar MB.

check

Beste antwoord, geplaatst door willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

krukassensor is vermoedelijk de boosdoener heb al meermaals deze storing mee gemaakt nooit een fout met star gevonden tot op zeker moment een paar seconde en bingo maar de fout was niet opgeslagen probeer eens ik ben bijna zeker dat u succes hebt

groetjes laat de oplossing eens weten

izzi (0) PRO, 14 jaar geleden

klopt krukassensors gaan wel eens stuk bij de V-motoren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Crossfire of stel zelf een nieuwe vraag.