Chrysler Grand Voyager: Motor valt stil bij in D of R schakelen

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3

Als ik in D of R schakel valt de motor stil. Het lijkt alsof de koppelomvormer blokkeert.
Vorige maand even zelfde probleem gehad bij in R schakelen, maar vooruit kunnen wegrijden,
en dan nog twee weken zonder problemen gereden.
Nu opnieuw zelfde probleem zowel bij vooruit als achteruit schakelen.
Iemand een idee wat het probleem zou kunnen zijn?

Groeten,

Staf

staf81

Geplaatst door staf81 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Loopt de auto wel goed stationair als je hoge verbruikers inschakelt bv achteraamverwarming, airco enzo ? (denk aan Stappenmotor)

Greetz br0ns

staf81 (0), 14 jaar geleden

Ja br0ns, dat geeft geen problemen. Als je grote verbruikers inschakelt daalt het stationair toerental van de motor heel eventjes, maar dit herstelt zich direct.
Ik vermoed dat het probleem een defecte loppelomvormer of een defect ventielk is in de autoimaat. Ik heb intussen ook al de stekker op de autommat losgemaakt ( deze met een boutje sleutelmaat 8mm en met 8 contacten 4 links en 4 rechts van het boutje). De automaat zou nu het noodprogramma moeten gebruiken, echter dit geeft hetzelfde probleem. De motor valt stil zodra je in D of R schakelt. Als je de wagen even op duwt en dan al traag rijdend in D schakelt kan je er wel mee rijden.

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Hoi,

Ja het klinkt alsof je versnellingsbak problemen geeft. Olie is goed en oppijl enzo ? Anders kan je nog even proberen te verversen en filters te vervangen.

Greetz br0ns

staf81 (0), 14 jaar geleden

Ik heb op internet een bedrijf in Ede gevonden gespecialiseerd in revisie van Amerikaanse automaten.. Ik ga de automaat daar laten reviseren.
Samen met een nieuwe koppelomvormer zou het problmeem toch zeker moeten opgelost zijn?
Groeten,

Staf.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.