Chrysler Neon: Neon rammelt tijdens rijden

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo, tijdens het rijden op hobbelige wegen hoor ik de auto rammelen ergens onder het motorblok. Nu heb ik hem daarvoor naar de garage gebracht en deze vertelde mij dat de rubbers bij de stabilisatorpennen versleten zijn. Oplossing: Nieuwe stabilisatorpennen met rubbers, het enige probleem is dat hij daar niet aan kan komen en dus vertelde hij mij dat ik maar moest kijken of ik aan die onderdelen kan komen en dan wilt hij ze er wel onder zetten. Lekker gemakzuchtig, maar goed.
Nu is mijn vraag, waar moet ik zoeken om aan die stabilisatorpennen te komen? Enig idee wat deze ongeveer kosten? En is het niet gewoon mogelijk om alleen nieuwe rubbers er op te zetten?

Alvast bedankt.

Av3nu

Geplaatst door Av3nu (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Neon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Stabilisator rubbers komt wijnig voor maar die pennen willen wel eens stuk gaan. Deze kan je gewoon bij de dealer halen meestal hebben ze deze wel op voorraad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Neon of stel zelf een nieuwe vraag.