Chrysler Voyager 2009: Niet aanslaan , wel met start pilot

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat

Hallo kan iemand mij helpen , ik heb een probleem met mijn chrysler voyager bj 2009 2.8l diesel , de auto start wel maar slaat niet aan , als ik een klein beetje startpilot gebruik start hij wel opslag en blijft hij mooi draaien ook geen rook en rijd goed ,ik heb reeds de nokkenas sensor vervangen , het moter lampje brand ook niet en geeft geen fout bij uitlezen .
Alvast bedankt

Jimmyd

Geplaatst door Jimmyd (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

1 jaar geleden - harry4203

Wat doet de brandstofdruk tijdens starten?, kan zijn dat er een verstuiver slecht is.

    Bedankt voor de reactie ,Dit weet ik eigenlijk niet , de brandstof komt toe tot aan de verstuivers , maar als er een verstuiver slecht is zou ik dit dan niet merken wanneer de motor draait ? Op het moment dat ik startpilot in spuit start hij onmiddelijk en draait de motor zeer goed , ook niets van rook ofzo . - Jimmyd (0), 1 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.