Chrysler Voyager: olie lekkage versnellingsbak bij aandrijfstang

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3 auto

Ik heb enige maanden geleden de rechter (grote) aandrijfstang vervangen. nu lekt hij olie waar hij de versnellingsbak ingaat. de aandrijfstang komt elke keer los uit de versnellingsbak . het lijkt wel of de aandrijfstang iets te kort is. wie herkent dit probleem en wat heb je er aan gedaan? m.vr.gr. Marco

spiridoni

Geplaatst door spiridoni (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

je weet zeker dat je dezelfde lengte as hebt gekocht?? anders toch even de as eruit pakken en kijken ofdat er de borging nog opzit even kontroleren met je oude as,en je hebt hem er toch wel vergenoeg ingedrukt

spiridoni (0), 14 jaar geleden

Hoi Robby, ik heb hem er zeker ver genoeg ingedaan, en heb hem vorige week er nog een keer uitgehaald om naar de borgring te kijken. deze zag er goed uit ik heb hem zelfs iets ruimer gemaakt maar het hielp allemaal niets na 10 minuten rijden was hij weer los en lekte olie. of het de zelfde lengte is? daar ga ik nu aan twijfelen. ik heb de oude ingeleverd (deze worden dan gereviceerd) natuurlijk heb ik wel gekeken voor dat ik de nieuwe er inzetten maar of deze mogelijk een paar centimeter korter is weet ik niet 100% zeker. wist niet dat daar verschil in kon zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.