Chrysler Voyager: onbelans bij 1350 rpm

Bouwjaar: 1998

Chrysler Voyager bjr.'98
Bij onbelast of balast toerental rond de 1350 a 1400 rpm is een onbalans of trilling te voelen in de motor? Trilling is alleen rond dit toerental, verder geen probleem.
Reacties welkom,

MB.Herfst

Geplaatst door MB.Herfst (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Heb je geen kapotte motorsteun??

frank3203 (0) PRO, 19 jaar geleden

helaas vermeld je geen motortype
indien 2.4 check poellie >indien verkeerde trekker gebruikt breekt er vaak een stukje af aan aanligvlak waar benen van trekker aanliggen > toevallig distributieriemp vervangen ??
99 % is dit de oorzaak .
vermeld eventueel schakel of automaat
succes

MB.Herfst (0), 19 jaar geleden

Het betreft een 2.5 td met distributietandwielen. Het is een schakelbak overigens. Met ingetrapte koppeling is ook weer de onbelans te voelen. Echt alleen maar tussen 1350 en 1400 toeren. Ik zit zelf te denken aan een lekkende intercooler, maar kan nergens een sissend geluid horen.

autoservice 2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

Als ik het zo beluister is het onbalans in de koppeling of vliegwiel. Onbalans in de motor kan wel maar is heel sporadisch.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.