Chrysler Voyager: Originele Auto-radio dood ?

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3 V6

Hallo,

Allereerst een beetje vreemd verhaal !

Een tijdje terug, tijdens het rijden ondekte ik een vreemde geur (verbrand plastic) in de auto, ben gaan zoeken maar kon niets vinden.
Volgende dag, probeerde ik de auto-radio aan te zetten, maar dit lukte niet (niets op display, alleen als ik "volume" knop indruk, verschijnt tijdelijk de tijd, daarna weer "blank" display.)
Fuse 28 10 Amp. nagekeken, maar is ook niet stuk.
Tijdens het demonteren van de auto-radio uit de console, hoorde ik een vreemd rinkelend geluid uit de behuizing van de auto-radio komen, dus die ook open gemaakt, en tot mijn stomme verbazing vond ik daar een handje vol kleingeld/tol-muntjes (USA) aan. (waarschijnlijk door kinderen via cassette speler naar binnen gewerkt.)
Waarschijnijk is dit geld gaan zwerven door mijn auto-radio, en heeft op een gegeven moment, waarschijnlijk ergens kortsluiting gemaakt.
Nu is mijn vraag: Is er een mogelijkheid, de auto-radio nog te re-animeren, of moet ik er afscheid van nemen ?
En volgende vraag:Wie kan mij vertellen wat een nieuwe kost, of een goeie 2e handsje, en waar ik hem eventueel zou kunnen krijgen ?

(Dit is mijn huidige auto-radio: model no. P04704389AB Tape deck)
(Komt uit een: 1997 Plymouth Voyager 3.3 V6 Benzine, en is in 1998 naar Nederand ge-importeerd.)

Mvg. Theo.

BackHawk

Geplaatst door BackHawk (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

bartf (0), 14 jaar geleden

EBay staat regelmatig vol met radio's. Verzendkosten zijn vaak hoog, aanschaf niet. Onderaan de streep waard om uit te zoeken. Verder zijn er redelijk wat van deze dingen te vinden via adverteerders op Marktplaats.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.