Chrysler Voyager: Pioneer autoradio uitbouwen

Bouwjaar: 1995, Brandstof: LPG

Hallo

Ik heb een Pioneer autoradio die ik niet uit mijn auto krijg. In de zwarte rand rond de radio zitten links en rechts in de verticale delen een verticale opening van ongeveer 8 mm hoog en 3 mm breed. Wat ik daar ook mee doe, de rand alleen komt al niet los laat staan de radio! Verder zitten er geen openingen om de bekende metalen hulpstukjes in te stoppen om de radio uit de inbouwslede te trekken. Aan de zwarte rand durf ik niet harder te trekken want anders gaat dat ding absoluut kapot en wellicht zitten er achter die rand wel uitsparingen om de radio te lossen uit de inbouwslede. De radio zat er al in toen ik de auto kocht dus gegevens heb ik er niet van. Wie kan mij helpen? Bedankt bij voorbaat.

Janvier

Geplaatst door Janvier (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

arie549 (0) PRO, 17 jaar geleden

in de door jouw genoemde uitsparingen horen de juiste pioneer lepeltjes/pennetjes om de radio te verwijderen, deze er in klikken totdat ze vast zitten en zo het hele spul er uit trekken, heb je deze lepeletjes niet liggen, een pioneer dealer heeft ze vast voor je te leen...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.