Chrysler Grand Voyager: Probleem met Kilometer teller

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3 V6

Enige tijd geleden sloeg mijn kilometer teller op hol met bijgehorende motor storing. Na wat advies besloten zowel de ingaande als de uitgaande speed sensor te vervangen. Beide sensors aangeschaft bij de dealer en snel eenvoudig vervangen.

Helaas is het probleem hiermee niet opegelost. De tellen blijft op 0 km staan en af en toe zie ik beweging en lijkt de meter het te doen. Dan doet ook de automatische transmissie het weer en voel ik de auto schakelen.

De vraag is nu wat kan ik verder doen om dit probleem op te lossen.

JVervoorn

Geplaatst door JVervoorn (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

JVervoorn (0), 9 jaar geleden

Probleem zat in de bekabeling en de in/output sensors. Dus eerst de sensors vervangen en daarna de bekebeling doorgemeten. Deze bleek ook verschillende fouten te hebben. Dit is vervangen en nu werkt alles weer naar behoren.

jvr (0), 9 jaar geleden

Bedankt voor het melden van de oplossing.

erik43 (0) PRO, 9 jaar geleden

Goede morgen weet u nog iets duidelijker te vertellen waar de kabel problemen gaf ,ik heb zo een zelfde probleem en kan ik iets gerichter zoeken .
MVG erik

erik43 (0) PRO, 9 jaar geleden

probleem gevonden outputsensor draad was gebroken kort naast stekker .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.