Chrysler Grand Voyager: startmotor

Motorcode: 3.3l

startmotor is goed alleen wil niet starten er is wel stroom verlichten doet het, bl 1994 kan iemand mij helpen dashbord verlichting doet het ook

wodan12 Sorry dat het lang heeft geduurd maar het probleem is op gelost met een andere draadboom.Bedankt voor de reactie .

wodan12

Geplaatst door wodan12 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1895) PRO, 9 jaar geleden

Al gemeten of er spanning op het dunne draadje van de startmotor komt ?
Gaat de motor rond of gebeurt er niks ?

fordmannetje (0) PRO, 9 jaar geleden

accu leeg??
misschien genoeg stroom voor de lichten maar niet om de startmotor rond te krijgen

jan5047 (0) PRO, 9 jaar geleden

Ga eerst maar eens meten spanning accu, startmotor, massa . Etc etc

jvr (0), 9 jaar geleden

Hoe weet je dat de startmotor goed is, als hij niet wil starten? Waarschijnlijk start hij wel, maar slaat de motor niet aan (?) Gaat de verlichting uit als je start?

Jump-start de auto eens (met startkabels vanaf een andere auto: plus op plus en min op min). Als hij dan wel aan slaat is de accu leeg. Als hij dan nog niet aan slaat: bougies, bougiekabels, verdeler en bobine na (laten) kijken. Krijgt hij (genoeg) benzine? Benzinefilter kan vervuild zijn. Hoor je de brandstofpomp even zoemen als je alleen het contact aan zet? Deze kan defect zijn (ook het relais kan defect zijn). Hier zijn meestal geen aparte zekeringen voor.

Je kan ook zelf nog proberen om storingscodes uit te lezen: zet de handrem er op en zet dan binnen vijf seconden het contact vijf keer aan en uit (niet starten). Stop met het contact aan. Het "engine" lampje gaat dan knipperen, zoek vervolgens hier op wat deze code betekend: http://www.allpar.com/fix/codes.html

kaleido 1 (1895) PRO, 9 jaar geleden

We zijn nu bijna 2 weken verder , wat is het geworden ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.