Chrysler Grand Voyager: radio code

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

kan iemend me helpen met de code van mijn Chrysler radio te vinden
de gegevens op de radio zijn de volgende:
part no P04859504AD-A
date code1930 supplier17719A
S/N TQ1AA1930E8844

radio getallen1 tot5

kilarney

Geplaatst door kilarney (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

eddyarc (100), 9 jaar geleden

normaal via een Chrysler dealer die via chassisnummer uw code kan opvragen.

jvr (0), 9 jaar geleden

Dolores,

Normaal gesproken is er een pagina voorin de handleiding van de radioinstallatie (die er standaard bijgeleverd zou moeten zitten) waar deze code ingevuld kan worden door de dealer. Het kan ook later gedaan worden als de code bekend is. In sommige gevallen wordt de code door de (vorige) eigenaar ergens anders ingevuld, bijvoorbeeld in de handleiding van de auto zelf (ipv de radiomanual), achter op de zonneklep of ergens anders in/op/achter het dashboard, asbak, of handschoenenkastje.

Opvragen bij een dealer is een optie, en anders zelf codes gaan proberen in te vullen. Dit kun je een paar keer achter elkaar proberen, daarna wordt de radio tijdelijk geblokkeerd en zul je een half uur moeten wachten. Daarna kun je weer een paar andere codes proberen, enzovoort.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.