Chrysler Pt Cruiser: Ramen niet meer te openen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2l

Vanaf vorige waren de ruiten aan de voorzijde soms niet meer te openen. Als er een tijdje in gereden was ging het weer probleemloos maar nu zijn ze nooit niet meer te openen. Dit is nogal lastig bij parkeerplaatsen e.d. Heeft iemand hier een verklaring voor? Of is er mischien ergens een electrisch scema te krijgen zodat ik kan zien of er nog meer contacten dan alleen de schakelaars zijn?

Benno_2

Geplaatst door Benno_2 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

vaak oxidatie in de schakelaars of op de stekkers op de raambedienings motortjes.

Benno_2 (0), 16 jaar geleden

Bedankt voor de tip Mercury. Ik zal er binnenkort naar kijken.

zoeff (0), 15 jaar geleden

en..........?al wat gevonden?
ik heb sinds kort het zelfde probleem!

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

gewoon stekkertjes schoonmaken in de schakelaars en aan de raammotoren in de deur, tís ff werk, maar als je snel wilt kun je de (binnenkort toch verplichte) veiligheidshamer pakken>> (en dan niet een topic openen dat ze niet weer dicht willen, da's logisch)
suc6
Peco Power

zoeff (0), 15 jaar geleden

[quote=Mercury]gewoon stekkertjes schoonmaken in de schakelaars en aan de raammotoren in de deur, tís ff werk, maar als je snel wilt kun je de (binnenkort toch verplichte) veiligheidshamer pakken>> (en dan niet een topic openen dat ze niet weer dicht willen, da's logisch)
suc6
Peco Power[/quote]
ik heb het geprobeerd met een stoeptegel, maar.......
maar alle gekheid op een stokje, ik merk wel dat de schakelaar het doet, je voelt wel dattie naar boven wil, maar naar beneden doen ze het niet, allebei dus tegelijk!
ik heb zo'n vermoeden dat dat niet aan oxidatie ligt omdat ze het tegelijk niet doen, en de sckalelaar zelf heb ik bekeken, en die zag er netjes uit, een paar weken geleden deden ze het nog af en toe, ook beide dus, maar nu helemaal niets meer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.