Chrysler Pt Cruiser: Startblokkering PT Cruiser

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0

Ik heb hier een PT cruiser staan, deze is hier binnen gekomen en na 3 dagen stil staan start de auto niet meer. Het ledje tussen de temp. meter en de brandstofpeil meter blijft vast branden. Het start relais in de zekeringkast achter de accu wordt niet bekrachtigd. De koppeling schakelaars zijn in orde, ook het contactslot geeft spanning in de start stand. Reserve sleutel heb ik ook geprobeerd, maar dit geeft hetzelfde resultaat. Heeft hier iemand ervaring mee, of an iemand mij aan het electrisch schema helpen van de startblokkering?

Mvrgr. Arco

Arco Muller

Geplaatst door Arco Muller (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Alfred265 (0) PRO, 15 jaar geleden

Goedenavond Arco,

Heb jij misschien het probleem al gevonden met je PT Cruiser??
Heb namelijk hetzelfde probleem .. Auto goed weggezet maar naar halve dag wil de klant hem ophalen maar hij loopt niet meer..
Het lijkt wel of ie op startblokkering staat.. Ook geen signaal van contactslot op startmotor.. Wanneer we hem op startmotor doorverbinden
loopt ie nog niet..

mvg Alfred

br0ns (0) PRO, 15 jaar geleden

Lampje is voor de startblokering even naar de dealer om uit te lezen.

Je kan even proberen de minpool er af halen en even laten liggen en dan er weer op en kijken of hij het dan wel doet.

Arco Muller (0) PRO, 15 jaar geleden

Klant heeft auto zelf opgehaald en naar dealer gesleept, daar bleek het probleem in een RE te zitten (welke weet ik niet, ze waren niet zo behulpzaam (jammer!!)). Na het vervangen van die RE kon de motor weer gestart worden. Helaas kan ik je hier dan ook niet verder mee helpen, succes.

Mvrgr. Arco

br0ns (0) PRO, 15 jaar geleden

RKE ?? Remote Keyless Entry staat voor handzender maar die heeft niets te maken met dat lampje dat lampje is speciaal voor de sleutel.

Alfred265 (0) PRO, 15 jaar geleden

Probleem zat het inderdaad in de startblokkering.. Iemand had een extra ledje geplaatst die voor een storing zorgde in de startblokkering..
Wat een klein ledje al niet voor ellende kan bezorgen

gr Alfred

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.