Chrysler Voyager: Reactiestang/draagarm volledig vervangen?

Bouwjaar: 2003

Als ik over een hobbelige weg rij dan hoor ik een 'klonk' onder de auto. Heb wat gegoogled en ben er inmiddels achter dat het probleem in de draagarm/reactiestang/fusse kan zitten. Voordat ik de klus door iemand laat klaren wil ik graag weten of het normaal is om de gehele draagarm te vervangen of alleen fusee/rubbers te vervangen.

kolleean

Geplaatst door kolleean (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Maikel Voets (0) PRO, 10 jaar geleden

Dat ligt eraan of er losse rubbers voor te krijgen zijn en of de garage er een pers voor heeft. Ik vervang altijd de complete draagarm omdat ik geen pers tot mijn beschikking heb.

Profundo Autoservice (0) PRO, 10 jaar geleden

IK heb wel een pers, maar de tijd die het kost om rubbers te persen en evt fuseekogels los te vervangen maken het karwei duurder als bij het vervangen van een complete draagarm.

Een reactiestang ofwel koppelstang kun je niks los aan vervangen, die vervang je gewoon altijd complete.

Ralf_Jensen (0) PRO, 10 jaar geleden

Allemaal mooi, maar TS heeft het "vermoeden" van een reactiearm, nadat hij dit op internet heeft gelezen.

Ga nou eens eerst jezelf overtuigen waar het probleem zit! Een juiste diagnose. Daarna bepalen wat en hoe je dit laat doen.

Profundo Autoservice (0) PRO, 10 jaar geleden

tja, daar hebben we dan even overheen gekeken....
meneer of mevrouw ts, eerst even naar de vakman!

kolleean (0), 10 jaar geleden

Ja, jullie hebben helemaal gelijk. Maar voordat ik naar de vakman ga wilde ik de mogelijkheden even aftasten. Ik ga morgen een check laten doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.