Chrysler Grand Voyager: Remmen

Bouwjaar: 1999

Hebben hier een Voyager met het volgende probleem. Na ongeveer 5km rijden gaan de voorremmen vastzitten. We hebben de remslangenvoor al vervangen, remklauwen lopen op zich vrij.
Als de remmen vast staan en we draaien een ontluchtingsnippel aan de voorzijde open lopen de remmen direct vrij. We hebben ook al de hoofdremcilinder uit elkaar gehaald om te kijken of het compensatiegaatje dicht zat, hier was niets aan te zien.
Iemand een idee?

auto haarlem

Geplaatst door auto haarlem (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Averdonk (0) PRO, 18 jaar geleden

'n Collega kort in de buurt heeft 'n maandje geleden exact het zelfde gehad met 'n vw passat. Van alles aaan gedaan toen, tot en met de abs-pomp. Auto ging ook op de rem staan tijdens het rijden en als de auto 'n paar minuten stil had gestaan met afgezette motor, liepen de remmen weer vrij. Bleek achteraf de rembekrachtiger te zijn. Ze hebben toen de hoofdpomp en bekrachtiger vervangen. Nadien was probleem opgelost. Hopelijk is dit hier ook de oplossing.

auto haarlem (0) PRO, 18 jaar geleden

Ondanks dat wij na het uit elkaar halen van de hoofdremcilinder niets konden vinden is deze uiteindelijk toch vervangen.
Probleem opgelost.

Averdonk (0) PRO, 18 jaar geleden

Mooi zo.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.