Chrysler Stratus: Remmen

Bouwjaar: 1998

Wij hebben een Chrysler Stratus staan, waarvan de voorremmen elke keer na het rijden vaststaan. We hebben al van alles geprobeerd, zo is de hoofdremcilinder gereviseerd, de remklauwen zijn gereviseerd, de voorste remslangen zijn vernieuwd en het hele systeem is doorgespoeld met nieuwe (DOT4) remvloeistof. De zuigers van de remklauwen zijn terug te drukken, ook zonder de ontluchtingsnippel open te draaien. De auto is voorzien van ABS, wat normaal lijkt te werken. Geen van de wielen blokkeert tijdens het hard afremmen e.d.
Heeft iemand een idee wat we verder moeten doen om van dit probleem af te komen?

schoonoord

Geplaatst door schoonoord (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

geert3496 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zit er genoeg speling tussen pedaal en hoofdremcilinder?

schoonoord (0) PRO, 18 jaar geleden

Op het moment dat de remmen vaststaan haal ik de twee moeren van de hoofdremcilinder op de rembekrachtiger los. Maakt geen verschil.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.