Chrysler Stratus: Wil een stratus kopen

Bouwjaar: 1995

Hallo ik sta op het punt om een stratus uit 1995 te kopen op lpg met ong 242000km op de teller. Wie kan mij vertellen waar ik op moet letten en wat de zwakke punten zijn bij zo'n auto. Ik zie hier wel wat problemen staan maar weet echt verder dus niks van deze wagen af. Alle het advies en hulp is welkom. Alvast bedankt.

Albert168

Geplaatst door Albert168 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

albert...

besteed je geld goed... bij een km stand van 242000 kun je nog al wat tegen komen.. met name automaatbakken/schakelbakken gaan als warme broodjes uit hun magazijn...

kijk dus goed uit met een chryseler hij zou je maar zo straatarm kunnen maken...

paul,

Sayed (0), 18 jaar geleden

Beste Albert,

Zelf rij ik ook in een stratus bouwjaar 1997 (LPG), momenteel 290.000 KM heb bij 240.000 kilometer mijn hele motor moeten reviseren dit terwijl de auto altijd op tijd een onderhoudsbeurt heeft gehad.
Een dergelijke auto met zoveel km is nooit helemaal betrouwbaar en daar moet je gewoon rekening mee houden, aan de andere kant zijn nieuwe onderdelen voor een chrysler erg duur....

Kijk dus zoals e heer Kelder zegt goed uit en overweeg het goed!

Suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.