Chrysler Grand-Voyager: Reset aircobedieningspaneel

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 crd

Bij deze auto was de compressor vastgelopen en de condensor zag er niet echt fris uit. Delen vervangen maar nu werkt ie niet. Druksensor ook maar vervangen maar nog steeds niks. Als we de compressor zelf een spanning geven slaat ie in en werkt alles goed. De dealer heeft hem uitgelezen maar ook daar geen storingen. Heb in het verleden wel eens gehoord dat het bedieningspaneel gereset moet worden echter ik vind die hierover alleen een oplossing voor de oudere modelen. Iemand nog andere oplossingen?

heartforcars

Geplaatst door heartforcars (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

br0ns (0) PRO, 12 jaar geleden

Kachelpaneel is inderdaad alleen bij oudere modellen.

Wat geeft de buiten temperatuur sensor aan ? Deze wilt wel eens min 44 graden aan geven waardoor hij in nood de airco uitschakelt.

Gr br0ns

langeb85 (0), 12 jaar geleden

mocht je het nog nodig hebben:

RECALIBRATING YOUR AC:

1. Start the engine but do not move the vehicle.
2. Set the Temp control to 75 degrees.
3. Press and hold the Floor, Mix (vent/defrost) and Defrost buttons at the same time. The floor is a bottom button and the others are upper.
4. The control head will begin to blink and enter a diagnostic mode

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.