Chrysler Voyager: resetten kachelpaneel

Bouwjaar: 1998

Accu is vernieuwd en nu knipperen de lampjes op kachelpaneel. Heb de kachelknop en aanjagerknop geheel naar rects gezet en bovenste en onderste linker schakelaars ingedrukt terwijl contact wordt aangezet. Als de lampjes constant gaan branden laat ik schakelaars los. Toch lukt het niet. Is de procedure misschien anders??

w11884

Geplaatst door w11884 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

GlenBuxton (0), 17 jaar geleden

om je kachel paneel te reseten, doe je het volgende: start de motor, zet de blower voluit, zet de knop voor de ventilatie op hoofdruimte (geheel links) , zet de schuif voor de verwarming op koud, dan druk je de knop achterruitwisser/sproeier en de knop A/C tegelijk in en houd ze 5 sec vast,tot alle lampjes gewoon gaan branden , dan gaat er van alles knipperen (cooldown test) als de test binnen twee minuten lukt dan gaat het ledje van de achterruiten wisser knipperen (links boven) deze druk je dan in (exit test) en moet alles weer normaal zijn , als de lampjes van de circulatie en de A/C gelijktijdig blijven knipperen dan is de test mislukt, gewoon weer opnieuw proberen, je kunt ook de knoppen achterruitenwisser en achterruitenwisser/sproeien tegelijk indrukken. test is in principe het zelfde. Sucses, het is bij mij na een paar pogingen gelukt( gewoon onder het rijden).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.