Chrysler Voyagher: Klepstoter advies

Bouwjaar: 1994

Dag,

ik heb het volgende problem. Sinds enige tijd schiet er af en toe een stoterstang los. Dit gebeurt echter compleet willekeurig (met betrekking tot welke er los schiet). Omdat het hydraulische stoters zijn, moet het volgens mij iets met de oliedruk zijn. Na enig zoeken bleek gisteren dat de koppakking lek is. Die gaan we dus vervangen, maar kan hier ook de oliedruk problemen door komen? Het lijkt me namelijk sterk dat alle stoters lek zijn. Aan de andere kant schieten ze niet los tijdens het rijden, maar als hij bijvoorbeeld een nacht of een dag stil heeft gestaan.

Maar nu heb ik de tuimelaar los gehaald zodat ik de stoter weer terug kan zetten. Maar het probleem is dat hij niet past de ene staat omhoog en de andere naar beneden. Ik snap dat ze niet gelijk horen te lopen, maar hoe los ik dit nu op. Want als de ene goed zit heeft de andere zoveel spelling dat hij niet in de tuimelaar zit (dit dus waarschijnlijk omdat de olie druk weg geweest is en de stoter ingezakt). Iemand een goed advies hiervoor?

Groeten,

Per

percramer

Geplaatst door percramer (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

HALLO PER
HET ZOUDEN VERVUILDE LIFTERS KUNNEN ZIJN ,VERWIJDEREN EN GOED SCHOONMAKEN ,MOTOR SPOELEN EN MET NIEUWE OLIE VULLEN.
GR JAN

percramer (0), 18 jaar geleden

Dag Jan,

hij zit inmiddels weer op zijn plek, maar ik moet nog wel de koppakking vervangen. Nu zitten er op dit moment 4 losse pakkingen op (1 voor elke kop). Alleen de meest rechtse is lek. Kan ik dan ook alleen deze vervangen? Lijkt me wel, maar hoe zit het dan met de aanhaal volgorde en het moment van de verschillende kopbouten (dus alleen van de rechtse kop). Iemand daar de gegevens voor?

Gr,

Per

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.