Chrysler Voyager: Vreemd Watertemperatuur probleempje

Bouwjaar: 1989

Laatst paar maanden geleden heb ik mijn Thermostaat vervangen oude bleek te zijn opengezet en kwam nooit goed op temp de motor na het plaatsen van een nieuw Thermostaat ging dit wel kwam netjes op het midden uit . Nu een paar maanden later heb ik de Waterpomp vervangen omdat in eerste instantie een hoop geluid daar weg kwam en de temp opliep en later ook de Lagers eruit gelopen zijn . na het plaatsen van Waterpomp blijft de temp op stationair en snelheid tot ongeveer 80 Km per uur netjes in het midden staan ga ik harder rijden loopt hij al snel op naar driekwart en rustig aan door nog verder als ik dan twee drie minuten langzamer rijd staat hij weer netjes op het midden ?????? heb het systeem gevuld met de neus van de auto omhoog ivm met eventueel luchtbellen de Radiateur wordt over het geheel warm slangen ook allemaal heet ook naar de gasverdamper en terug heb ook al alles doorgespoeld De Fan slaat ook optijd aan Thermostaat nieuw Waterpomp Nieuw wat nu nog te doen ????
wel heb ik nog een sensor los zien hangen achter de grill maar kan niet zien waar die hoort te zitten of kan deze ook van mn airco zijn ??

Goede Tips ik hoor ze graag

PeterV

Geplaatst door PeterV (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Andre330 (0), 18 jaar geleden

niet e.v.t. je koppakking er uit geblazen? heb je daar in ieder geval naar gekeken?

PeterV (0), 18 jaar geleden

scheurtje in de kop algevonden en rijd alweer temp blijft goed nu

Andre330 (0), 18 jaar geleden

hoe heb je het gerepareerd?

PeterV (0), 18 jaar geleden

andere koppen koppakkingen erop gedaan nu even adresje zoeken om de oude te laten lassen heb gehoord dat dat kan dus even zoeken

Andre330 (0), 18 jaar geleden

oke dan. tof MAN.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.