Chrysler Voyager: Kilometerteller doet het niet

Bouwjaar: 1993

Hallo, ik heb een voyager 2.5 TD hiervan werkt de kilometerteller niet. Mijn toerenteller en alle andere meters doen het wel. Is dit bij dit model allemaal electronisch?

Waar moet ik het zoeken?

wreedo

Geplaatst door wreedo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jvr (0), 18 jaar geleden

Hallo Alfred,

Bij mij ('90 Saratoga) werkt het hele dashboard electronisch. De Voyager is volgens mij niet veel anders in elkaar gezet. Bij mij is eens de toerenteler uitgevallen: teller gedeelte eruit gehaald en losse soldering aan de achterkant hersteld. Alleen een schroevendraaier en een soldeerbout nodig.

Omdat het echt alleen je km-teller is zal het geen simpele zekering zijn. In een erger geval zul je de bedrading van de teller naar signaal gever (weet niet waar die zit) moeten controleren.

Maar check eerst je dash eens, grote kans dat je het binnen een uurtje hebt opgelost.

Suc6,
jvr

wreedo (0), 18 jaar geleden

Heb het dashboard losgeschroefd, ik vond hier wel een losse soldering maar dit was niet de oplossing van het probleem. Ik vrees dat ik de bedrading na moet lopen. Ik heb in het zekeringkastje wel een zekering gevonden nr.14 hier staat bij speedcontrol (zou dit m zijn) echter daar miste een draad achter dus dit gaat lastig worden. Ook de locatie van de pulsgever in de bak kan ik niet vinden. anders zou ik de kleur van deze draad kunnen volgen.

Kan iemand mij misschien de plek waar de pulsgever zit vertellen?

Alvast bedankt,

Alfred

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.