Chrysler Voyager: Spruitstuk gescheurd?

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5 SE 73 Kw

Hallo,

Wij hebben een probleem met onze auto. Bij de APK werd geconstateerd dat de uitlaat lekt en nog 2 kleinere reparaties noodzakelijk waren. Uiteraard hebben we overwogen of we hem laten herstellen of hem weg te doen. Nu we alles hebben laten repareren en een nieuwe uitlaat hebben gekocht, zijn we vol vertrouwen naar de herkeuring gereden.
Nu zou hij lekken bij het spruitstuk en zou de co2 veel te hoog zijn. De co2 is niet eerder gemeten!

Heb begrepen dat het een flinke reparatie is en behoorlijk in de kosten kan lopen. Iemand een idee of een spruitstuk te repareren is of wat een spruitstuk kost?
Wat te doen met een te hoge co2?

Alvast bedankt voor jullie hulp.

Groet,
Rob

robke71

Geplaatst door robke71 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Zet de auto eens opcontact, er weeraf, er weer op, er weer af en weer er op, hoeveel keer knippert nu het check engine lichtje? begint met bijv 1, dan even pauze, dan 3 keer, is code 13 , eindigt met 2 keer 5 is einde meldingen. Spruitstuk even informeren bij de sloop, miss willen zij hem ook monteren. 2.5 liggen zat op de sloop.evt verder noodzakelijke sensoren of delen ook.suc6
Peco Power

robke71 (0), 15 jaar geleden

Hallo Mercury,

Bedankt voor je reactie.
Ik heb gedaan wat je aangaf, maar het Check Engine lichtje gaat, bij het op contact zetten, voor een seconde of 3 aan en dan gewoon uit. Dus hij knippert niet.

Hoop dat je er iets mee kan.

Groetjes,
Rob

Hans4040 (335) PRO, 15 jaar geleden

Peter zei: Zet de auto eens opcontact, er weeraf, er weer op, er weer af en weer er op, hoeveel keer knippert nu het check engine lichtje?

Dus 3x op contact zetten.

robke71 (0), 15 jaar geleden

[quote=Hans4040]Dus 3x op contact zetten.[/quote]
Ja, dat heb ik gedaan.
Betreffende lampje gaat dan wel aan en weer uit. Dit gebeurt ook als ik hem 3 keer op contact zet.

Groet,
Rob

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

storing zit dan niet inhet systeem, lekkend uitlaatspruitstuk kan wel rare co waardes geven. maar is het niet de aansluiting vanaf het spruitstuk naar de uitlaat (loden ring) dit omdat er en nieuwe uitlaat ondergezet is en dat wil nog wel eens gebeuren dan. Anders gewoon ergens anders ff opinion vragen.

gr
Peco Power

biery (0), 15 jaar geleden

Voor een uitlaatspruitstuk van een crysler beter eerst effe de dealer bellen, soms zijn ze maar 60 euro ligt wel aan type dan heb je in iedergeval een prijs indicatie

robke71 (0), 15 jaar geleden

Oké, bedankt in ieder geval.

Groetjes,
Rob

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.