Chrysler Grand Voyager: Standkachel blijf aan

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.8

Wie kan mij vertellen of het normaal is dat de standkachel(lampje) blijft branden? Ook na een rit van een uur. Is het schadelijk voor de standkachel dat hij continu in bedrijf is?

Hoe evt op te lossen?

Hoor graag van U.

mvg
Marcel

roos2006

Geplaatst door roos2006 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jvr (0), 13 jaar geleden

Marcel,

Blijft de kachel ook echt aan, of alleen het lampje? Ik weet verder te weinig van standkachels, maar ik kan me voorstellen dat hij met deze lage temperaturen vaker / langer aangaat. Ik geloof niet dat dit schadelijk kan zijn (misschien in de zomer), het kost alleen extra brandstof.

Staat er niets over in het instructieboekje?

Mvg,
Jvr

roos2006 (0), 13 jaar geleden

Jvr,

hartelijk dank voor je reactie, denk idd dat het met de huidige temp. Te maken heeft, moet veel km maken dan gaat hij wel uit. Was even bang dat het schadelijk zou zijn voor de standkachel, beetje meer diesel is helaas, loopt toch al 1:9 haha

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.