Chrysler Pt Cruiser: start niet

Bouwjaar: 2001

Wie kan er helpen,toevoer naar startmotor niet aanwezig, geen storingscodes, schakelaar achter koppelingspedaal is goed, accuspanning goed,anwb erbij geweest voordien, krijgen ook geen spanning op startmotor, vanmorgen startte hij wel 30 keer goed, vanmiddag weer helemaal niets;er zit achter het contactslot een heel blok met multistekker en veel draden, daar staat bijna overal spanning op, en schakelt niet zoals ik zou willen met bv sleutel naar rechts en dan spanning op de proeflamp; in de sleutel lijkt mij geen transponder te zitten, er hangt een losse
drukhanger bij voor de afst bediening, heel gaarne hulp!

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

frank3203 (0) PRO, 18 jaar geleden

transponder zit in sleutel
al eens met andere sleutel(org 2de sleutel) geprobeerd?

jjbalmszonen (0) PRO, 18 jaar geleden

Bedankt voor je reactie, maar er zit geen transponder in de sleutel; de oplossing was na veel speurwerk deze: aan het einde van het contactsleutelmechaniek zit een heel dun pennetje met een soort plaatje als uiteinde; daar was een stukje afgebroken maar zat er nog wel een beetje aan, dus af en toe nam hij het achterste gedeelte van het contactslot wel eens mee, maar later helemaal niet meer, complete stuukolom vervangen, niet los verkrijgbaar en probleem opgelost, allen wat euro,s verder......

Support (0), 18 jaar geleden

Arnold er zit wel degelijk een transponder in de PT Cruiser,alle Chryslers met een grijze sleutel zijn voorzien van een transponder/beveiliging systeem.
De motor start dan wel maar slaat na 2 seconden weer af.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.