Chrysler Pt Cruiser: Olielampje brandt na olieverversing

Bouwjaar: 2004

We hebben bij deze PT Cruiser 1.6i-16V een 10.000 km. beurt gedaan. Nu gaat het olielampje branden als ie stationair loopt met warme motor. Geef je gas dan gaat het lampje meteen uit. We hebben Q8 olie gebruikt volgens de specificaties zoals beschreven in het onderhoudsboekje. Is Q8 misschien het verkeerde product voor deze auto? Het oliepeil stond trouwens wel iets boven max (5 mm. op de peilstok).

Wim.

Jansonius

Geplaatst door Jansonius (0) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Wim,

Hebben jullie aan het oliefilter gedacht zit het juiste type er wel op.

Hans

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hier waren er ook problemen met het filter...

http://www.problemcar.nl/index.php?topic...

paul,

Kees6174 (0) PRO, 18 jaar geleden

orgineel filter proberen, dit wil vaker problemen geven.

Jansonius (0) PRO, 18 jaar geleden

Nou bleek er bij het oliefilter vervangen een klein veertje uit het filterhuis te zijn gevallen. Dit veertje zit tussen het filter en het filterhuis en zal wel op een of andere manier invloed hebben op de oliedruk. Er is een nieuw veertje gemonteerd en probleem was opgelost.
Dus oppassen met het vervangen van deze filters!!

Wim.

Kees6174 (0) PRO, 18 jaar geleden

vind het top dat je uit eindelijk ook de oorzaak neer zet. kan me hier ergeren aan mensen die problemen neer zetten en vervolgens niets meer van zich laten horen. aan mensen zoals u leren we nog wat

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.