Chrysler PT Cruiser 2004: Startonderbreking

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 2.0L, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

Auto wil niet starten. Accu heeft gewoon spanning maar bij het draaien van de sleutel om te starten gebeurt er niets. Het is alsof ik wil starten zonder de koppeling ingetrapt te houden. De laatste tijd moet ik de koppeling helemaal onderin drukken om te kunnen starten. Ik vermoed dat de schakelaar aan de koppeling die als startonderbreker fungeert kapot is. Ik weet niet waar deze schakelaar zit en hoe die te vervangen.

h.v.d.heiden3@kpnplanet.nl

Geplaatst door h.v.d.heiden3@kpnplanet.nl (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4040 (305) PRO, 2 jaar geleden

Die schakelaar (CLUTCH PEDAL STARTER SWITCH) zit boven het koppelingspedaal en is
hier te koop: http://www.ptcompany.co.uk/catalogue/mai...
tik bij search in: Clutch Pedal Starter Switch

Hans4040 (305) PRO, 2 jaar geleden

plaatje van de schakelaar

Hans4040 (305) PRO, 2 jaar geleden

Je hoeft niet voor elk bericht een nieuw topic te starten, want dan wordt de zaak onoverzichtelijk.
Ga nu maar gewoon door met dit topic, daar heb je ook antwoord gekregen.


Dus, gewoon antwoorden in het vak hieronder "Jouw antwoord hier?"

PS: de andere topics worden verwijderd
mvg.
Hans
Forum admin.

h.v.d.heiden3@kpnplanet.nl (0), 2 jaar geleden

OK.

h.v.d.heiden3@kpnplanet.nl (0), 2 jaar geleden

Na deskundig onderzoek door enkele automonteurs werd al snel duidelijk dat het probleem zat in het contactslot. De laatste stap, het doordraaien van de sleutel en daarmee het activeren van de startmotor werkte niet. Het vervangen van het contactslot, inclusief sleutels, is een kostbare zaak. De monteurs hebben nu het contactslot omzeilt en de laatste stap vervangen door een drukknop. Ik schakel nu met de sleutel de spanning in, houd de koppeling ingedrukt en druk op de starknop, werkt perfect. Kosten van deze reparatie EUR 6,22, inclusief BTW. De monteurs hebben het gratis gedaan omdat ze het zo'n leuke klus vonden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.