Chrysler PT Cruiser 2006: Chrysler pt cruiser valt uit.,

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1.6L, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 85

Ik heb het volgende probleem. Tijdens het rijden vallen af en toe alle meters uit en gaan alle controlelampjes branden en begint de motor te stotteren en uiteindelijk valt de motor stil.
Tot nu toe slaat hij wel weer gewoon aan.
De auto lijkt dit vooral te doen als hij op bedrijfs temperatuur is.
Ik las iets over speed connector probleem of weet iemand wat er mis is.

Gerjan Palm

Geplaatst door Gerjan Palm , lid sinds 3 maanden geleden

4 Reacties

Highway PRO, 3 maanden geleden

kijk eens op deze site

https://kms-apeldoorn.nl/reparaties/chry...

phil4226, 3 maanden geleden

Kan contactslotmodule zijn, bestaat uit 2 stukken die onder de stuurkolom verbonden zijn met een stangetje. Aan de sleutel morrelen heeft geen zin want rechts zit alleen het mechanisch gedeelte.
Kap van de stuurkolom afnemen en met contact aan met de elektrische module bewegen die links zit. Deze module bevat elektronische onderdelen en sleepcontacten die slijtgevoelig zijn.
Is werkje van 5 min om te vervangen.

phil4226, 3 maanden geleden

Ja en ook nog dit : de boordcomputer die zich rechts onder de motorkap bevindt, heeft een grote connector, die was bij mij los gekomen, de vergrendelhefboom zat los.

Gerjan Palm, 3 maanden geleden

Ik ga het morgen checken, bedankt voor de tips.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.