Chrysler voyager 3.0: stationair

Bouwjaar: 1989

Hallo allemaal

Ik ben bezig geweest met de koppen vervangen zat namelijk een scheurtje in een van de koppen
nu alles weer in elkaar maar auto loopt 12000 toeren op benzine Ik heb het torkje op de inlaat ( stationair )al terug gedraaid voor zover mogelijk maar kom dus niet lager dan die 12000 toeren waar kan ik eventueel nog meer stellen ( op gas het zelfde )probleem en toerental gaat ook niet lager

PeterV

Geplaatst door PeterV (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

PETER
HET ZAL WEL 1200 TOEREN ZIJN !
MISSCHIEN DE GASKABELS VERKEERT IN DE BEUGEL GEZET?

GR JAN

PeterV (0), 18 jaar geleden

op mijn toerenteller staat echt X1000

nee kabels zitten goed heb wat zitten prutsen aan verdeler/ontsteking ging toen wel lager lopen maar even later dat ik hem weer starte liep hij nog hoger dan 12000 toeren heb hem toen weer terug gedraaid op stel schroef (chiet mij maar lek snap er niets meer van )

chaan (0) PRO, 18 jaar geleden

Zeker een verbeterde Formule-1 motor. Zelfs deze lopen "maar" 8000 toeren stationair.

jvr (0), 18 jaar geleden

Dag Peter,

Het kan best x1000 zijn, maar dan begint de teller bij 1 en eindigt waarschijnlijk bij 5 of 6! Maar goed. Injectie he, is er misschien per ongeluk een kabeltje los geschoten tijdens het werken? Controleer alle elektrische verbindingen en slangetjes die naar het blok lopen.

Als je op je gaspedaal drukt (motor uit) kan je dan een normale slag maken? Of ligt hij nu al helemaal op de bodem??? Dan zit, zoals Jan al zei, waarschijnlijk de kabel niet goed.

Suc6
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.