Chrysler Voyager 3.3: Stoom uit airco?

Bouwjaar: 1997

Als ik de airco aanheb, komt er na 15 a 30 minuten stoom uit de luchtkanalen in plaats van (frisse) lucht. Kan ik hier zelf iets aan doen? Ergens een afvoer schoonmaken of zo? Als ik de airco uitzet, stopt de stoom ook. Zo te ruiken is het puur waterstoom.

Ruud10662

Geplaatst door Ruud10662 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

autoservice 2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

Als je onder de auto staat zit r. tegen het schutbord de afvoer. Probeer die weer open te krijgen want als je te lang wacht hiermee loopt het water straks bij je gaspedaal uit het dashbord.

Ruud10662 (0), 19 jaar geleden

Het is wel een hoge auto, maar ik kan er echt niet onder staan.
Ik probeer het wel liggend. Dus als ik het goed heb moet ik aan de bestuurders-kant zijn? Kwestie van doorprikken of iets dergelijks?
Alvast bedankt.

autoservice 2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

Nee bijrijderskant. Een rubbere afvoer ter hoogte van het schutbord. maar als je het niet kan vinden ga dan even naar een garage want op de brug is het een klusje van een zieke kip.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.