Chrysler Voyager: Storing Chrysler

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,4 l i

Sinds twee maand heb ik een Chrysler Voyager en deze heeft nu al drie keer een storing gegeven.
Onder het rijden gaat het alarmlampje branden en alle dashboardfuncties vallen uit (benzinemeter, kilometerteller vallen terug naar 0).
De motor loopt dan wel door maar als je hem uitzet krijg je hem niet weer aan. Hij start nog een of twee keer en dan doet hij niets meer. De eerste twee keer starte hij weer gewoon na tien minuten, vandaag echter niet.
Wie weet wat dit kan zijn?

dgbeverwijk

Geplaatst door dgbeverwijk (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Je kan even kijken naar de massa van het kachelpaneel. Paneel even loshalen en dan wilt er meestal een massa draad weg vikken waardoor het kachelpaneel de communicatie bus plat ligt.

Je kan ook nog even de contactpuntjes en de soldeer puntjes van het klokkenpaneel controleren wilt ook wel eens problemem geven.

jvr (0), 14 jaar geleden

Douwe,

Misschien heb je hier iets aan:

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?p...


Mvg,
Jvr

boattail (0), 14 jaar geleden

douwe

weet je al wat het probleem is?? ik heb namelijk precies het zelfde!! eerst deed hij het na 10 min. de stroom eraf gewoon weer, maar dat werkt nu ook niet meer!
wie kan me helpen??

mvgr Mart

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.