Chrysler Grand Voyager 2009: Storing linker knipperlicht

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2800

Ik zit met een vervelende storing van onze Chrysler Grand Voyager RT 2,8 CRD 2009.
De linker knipperlicht van de achterlicht doet het niet!
Ik heb van alles geprobeerd aangezien ik er 2 Chrysler Grand Voyager RT heb ik van de andere Voyager daar de achterlicht eraf gehaald en omgeruild ook zonder resultaat.
Ik heb alle zekeringen nagekeken alle ok, de beide accu polen geschuurd ook die naar de zekeringkast loopt. 3 nieuwe lampen niks helpt. Er komt stroom op de knipperlicht achter. Wat kan het probleem dan zijn?

Harold1978

Geplaatst door Harold1978 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Theo Sparenburg (0), 3 jaar geleden

Wellicht massa controleren.

vr.gr. Theo

Theo Sparenburg (0), 3 jaar geleden

Als je een plus op de stekker hebt als je de richtingaanwijzer naar links aan zet zal je ook even op de stekker moeten testen of er dan ook een min (massa) aanwezig is. Als de niet brandende unit op de andere auto het wel doet zal je toch in de aansluiting moeten zoeken. Doen de rest van de lampen in de unit het wel?


vr.gr. Theo

check

Beste antwoord, geplaatst door Harold1978 (0), 3 jaar geleden

Probleem opgelost ik heb ook de kabel op de startmotor geschuurd en alle stekkers van de zekeringkast eruit getrokken knipperlicht doet het weer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.