Chrysler Voyager: stottert tussen 80 en 100 en auto geeft rateld geluid bij hoge t

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

auto heeft nu al een tijdje dat hij gaat stottert tussen de 80 en 100 als je gas geeft en heeft nu ook en ratel aan de rechter kant van de moter aan de bovenkant wat is dit en wat kan het zijn

ries2080

Geplaatst door ries2080 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jvr (0), 13 jaar geleden

Richard,

Handbak of automaat? Stottert hij ook in een lagere versnelling / in D ipv OD?

Is de ratel er ook stationair? Wat aan die kant zou kunnen ratelen is de dynamo of de waterpomp. Als je de v-snaar er af haalt en dan de motor laat lopen en het geluid is weg dan is het waarschijnlijk de dynamo. Of aircopomp, maar die zit lager volgens mij.

Motor kan wel lopen zonder v-snaar, de accu laad alleen even niet op. Als het geluid er nog is, kan het de waterpomp zijn, deze wordt aangedreven door de distributie (ook snaar als ik het goed heb).

Mvg,
Jvr

ries2080 (0), 13 jaar geleden

automaat ja hij storrert tusen de 80 en 100 dan houdt hij in in en als je dan gas geeft en je honderdtien gaat rijden is het weg
en snaren denk ik niet zit aan de anderekant van de moter boven op hoor je het ratelen bij 3500 duizen toeren

Nathanael (0), 13 jaar geleden

Hallo,

In andere gebieden stottert hij echt niet? alleen bij 80-100?
En als je in het gebied B.V. 90 blijft rijden komt er geen storing in?
Bedoel je met de rechterkant van de motor als je in de auto zit of er voor staat. want als je er in zit, zit de motor rechts en de bak links.
Verder is de auto helemaal in orde!!??

jvr (0), 13 jaar geleden

Richard,

Oke dan is het de linkerkant van de motor (altijd gezien vanuit de auto). Aan die kant kan het ook een losse beugel zijn oid.

En dat inhouden, het is lastig om te zeggen of het de automaat is of de motor, maar ik denk de motor. Rijdt hij ook op gas of alleen benzine? Heeft hij dit bij warme en koude motor?

Mvg,
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.