Chrysler Stratus: Stuurbekrachtiging komt te laat in.

Bouwjaar: 1995

Vanuit stilstand is er weinig beweging in te krijgen. Heel zwaar. Stootsgewijs wat gas geven is dan de enige oplossing. Genoeg vloeistof in het reservoir.Geen lekkage. Volgens mij zit de pomp wel erg ver weggestopt...Kan er niet bij. Ik heb de auto vandaag gekocht, want op slag verliefd. Vrij weinig km's,140000, zeer goed onderhouden,rijdt vanaf 2000 op LPG G3, weinig geleden. Ik zet dit bericht ook op de prof-site, om eventueel, langs deze sympathieke weg, aan tips te komen.

Groet,

Cees

wanner

Geplaatst door wanner (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

primera p11 (0), 18 jaar geleden

Draait tie niet te laag stationnair om druk te houden op het systeem?.

wanner (0), 18 jaar geleden

Ik zal eens kijken. Hij loopt wel 'netjes' stationair. Hoeveel toeren ongeveer?

flip3052 (0), 18 jaar geleden

Kijk de riem van de servo maar eens na,die zal wel te slap gespannen staan.

primera p11 (0), 18 jaar geleden

Ik weet niet precies hoeveel toeren die moet maken, zal wel zo rond de 800 zijn.

wanner (0), 18 jaar geleden

1/Ik heb inmiddels gekeken naar het toerental. Die ligt al rond de 900. Ik zocht naar de gaskabel om die nog wat extra te geven.Luchtfilter eraf en daar zag ik 2 kabels. De gaskabel en daarnaast een zeer slappe kabel die naar het vacuumpompje (zo'n soort vliegende schotel waarvandaan ook nog een luchtslangetje naar de stuurbekrachtiging liep)leidde. Ik heb de kabel strakker gespannen. Misschien heeft het er niks mee te maken, maar ik heb het ideen dat het sturen wat lichter gaat. Alhoewel....omdat mijn vrouw er morgen mee naar haar werk moet, had ik de bandenspanning voor ook verhoogt van 2.4 naar 2.8. Dat maakt het sturen ook wat lichter.
2/ de riem van de servo : waar zit die?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.