Chrysler 300C 2005: Transmissie

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.5, Motorinhoud (cc): 3600, Vermogen (kw): 183

Ik heb denk ik een beginnend probleem, ik heb een jaar of vijf een nieuwe transmissie laten plaatsen omdat hij niet meer uit zijn P stand ging, probleem opgelost, nu merk ik dat hij weer af en toe niet iit zijn P stand komt maar na een keer of vijf proberen pakt ie hem weer, mijn vraag zou ik nu weer een nieuwe transmissie moeten vervangen of kan het iets anders zijn, hij schakelt voor de rest soepel en stil!

Bvd

nreinerie99@gmail.com

Geplaatst door nreinerie99@gmail.com (110) , lid sinds 3 weken geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler 300C? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door harry4203 (415) PRO, 3 weken geleden

Deze heeft toch nog een mechanische kabel voor de ontgrendeling naar t contactslot, gaat daar niks mis? Dacht dat die contactsloten het nog wel eens begaven m.a.g deze klacht.

    Ik ga het melden maar bij de garage, ik heb hier zelf geen verstand van, iedere x als ik hem in zijn p zet gaat de handrem erop, schijnt beter te zijn, bedankt voor je reactie harry - nreinerie99@gmail.com (110), 1 week geleden

Moderator Problemcar (75) PRO, 3 weken geleden

Je hoeft geen tweede topic te starten, ga gewoon verder met deze.
schrijf je bericht in het vak hieronder: "Jouw antwoord hier".
Het tweede topic is verwijderd,

Moderator Problemcar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler 300C of stel zelf een nieuwe vraag.