Chrysler : Trekhaakbekabelingsvraag Chrysler Voyager 2004

Ik word gek!!! ;-)

Ik heb een 7 polige stekkerdoos gekocht tbv een fietsdrager, zonder trekhaak. Nu wil het feit dat, zodra ik de bekleding achter weg haal, ik de kabelboom zie. De kabelboom splitst aan het eind in tweeën en gaat richting de linker- en rechter achterlamp. Dat begrijp ik nog... Echter kan ik nergens op het WWW vinden wat de wit/donkergroene, wit/lichtgroene, wit/bruine kabels etc. aansturen. Kortom ik weet niet aan welke kleuren draden ik de 7 kabels van mijn contactdoos aan moet sluiten.

Wie kan me helpen? Alvast veel dank voor je hulp.

Prijssie

Geplaatst door Prijssie (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Siem Bijman (165) PRO, 13 jaar geleden

Je moet gewoon meten waar er spanning op komt bij de auto. En dan de daar de draden aansluiten op de stekker. Schema zit normaalgesproken in de kabelset, maar als je op pen 1 het linkerknipperlicht aansluit, op 3 een goede massa, op 4 het rechterknipperlicht en op 5 en 7 resp. linker en rechterachterlicht en tot slot 6 het remlicht heb je het goed gedaan.

Maar wel goed uitkijken dat je met meten geen sluiting maakt, want daar kunnen ernstige problemen van komen mbt de computer.

jvr (0), 13 jaar geleden

Dag Ivo,

Volgens dit schema is het bijna helemaal zoals Siem zegt: http://www.struckman.nl/index.php?page=2...

De kleuren van de auto zelf kunnen natuurlijk anders zijn: haal even het achterlicht los en kijk welke kleur draad op welke lamp zit aangesloten. Noteer dit bij de benamingen in voorgaand schema en dan moet het lukken.

Succes,
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Overig of stel zelf een nieuwe vraag.