Chrysler Pt Cruiser: Vervangen stuurpomp

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 Turbo

Vraag, wie heeft er eventueel ervaring met het vervangen van de hydraulische stuurpomp. Je kunt er heel slecht bijkomen en het is mij nog niet duidelijk wat ik allemaal weg moet halen om erbij te kunnen.

schip

Geplaatst door schip (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

wanner (0), 17 jaar geleden

Ik heb zelf een Stratus uit 95. Ook problemen met stuurpomp. Stuurde zwaar. Ook zeeeeeeeeeer moeilijk te bereiken. Via via op het internet kwam ik uit op een additief van Lucas Oils wat in de racerij gebruikt wordt : Power Steering Fluid. Ook voor lekkages. Eerst wat vloeistof er uit zuigen en dan dat goedje er in. Bij mij werkte het gelijk en nog. GEEN Wynns, want dat doet/deed niks.

Groet,

Cees

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Heb er even gekeken en ze beweren nota bene 100% werking met directe ingang...........das een hele bewering. Heeft het niet of niet afdoende geholpen dan krijg je 100% van je geld terug. Dat vind je tegenwoordig niet meer zo gauw. Ik kende het niet, maar ik zal es informeren waar het is te krijgen.

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.