Chrysler Pt Cruiser: antenne

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000 cc

Goede dag mijnschoonzoon heeft een crysler cruiser gekocht met een opschroef antenne de vraag is kan er op de zelfde plek een electrische antenne geplaats worden zo ja heeft u daar een of meerderen adressen voor, en zo ja wat zijn daar de kosten ongeveer van, de schroef antenne
is al twee keer afgebroken door vandalen.
Groetjes j.aalders

j.aalders

Geplaatst door j.aalders (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

br0ns (0) PRO, 17 jaar geleden

Er kan dmv een paar aanpassingen een elecktrice antenne gemonteerd worden maar ik raad het af. Het inschuiven wilt soms niet meer heel lekker gaan waardoor hij uitgestoken blijft staan en dan is de kans op afbreken er ook. Ik weet het niet zeker maar het kost geloof ik ongveer 150 euro enkelt het motortje en dan nog montage dit is bij iedere dealer geloof ik wel te monteren.

Misschien heb ik nog wel een idee.
Een afdek dopje kopen voor het standaart antenne steuntje en een plak antenne tegen het raam plakken is naar tuurlijk stukken minder gevoeliger voor vandalisme en ontvangst blijft goed, en is een stukie goedkoper een plak antenne kost ongeveer 30 euro.

Mvg brons

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.